Toalettmontering

IMG_0311Det regnade rätt bra och var bara 5 grader samt blåsigt, inget kul väder. Dagens mål var att ordna med den nya eldrivna toaletten. Men det visade sig vara pyssligare än väntat. Den nya bottenplattan med motorn har en annan form och storlek. Men efter lite pyssel och tankearbete så fick den en plats som nog blir bra. En y-koppling på inkommande sjövatten och avtappning till en pentrypump installerades så att den nya kranen i pentryt får vatten. IMG_0312Slangarna kommer att bli lite väl synliga tyvärr, men jag skall försöka göra det så snyggt som möjligt. Den nya tunnare avloppsslangen monterades till hålltanken. Det känns som att utrymmet blev större, men det är ju bara marginellt. Lite mer planering inför däckstömningen blev det också innan det var dags att gå hem. Vädret gjorde det lite trist att hålla på. Hade hoppats på att få toan klar men så blev det inte och inget fixades med nya värmaren heller. Det får vi ta nästa gång.

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Toaletten. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = arton