Det var en helg i juni

IMG_0581En helg med hyggligt väder väntade. Åkte tidigt ut på sjön på fredagen. Vädret var riktigt bra med svaga vindar och växlande molnighet. Innan avfärd hade jag gett mig på hålltanken för att se om det var stopp i utloppet eller liknande. Hade planerat att borra ett 8mm hål upptill i tanken för att med mätsticka (blompinnar) kunna se hur mycket det är i tanken. Det gick enkelt och med mätsticka kunde jag notera att det inte var något problem alls. Tanken var tom och jag spolade ur med massor av vatten.

IMG_0582Min nyfikenhet visar sig även genom att jag egentligen vill veta hur varmt vattnet i varmvattenberedaren är. Så en termometer köptes på Clas Ohlson. Har satt den högst provisoriskt på toaletten klämd mellan slangarna. Det blir ungefär 50-57 grader och det får väl anses vara ok efter någon timmes motorkörning. Hoppas med tiden kunna skaffa en Ebersprächer vattenvärmare så man slipper köra motorn bara för att få varmvattnet värmt. Termometern skall även den få en bättre placering med tiden.

IMG_0587Annars var vädret växlande denna helg och blev riktigt bra till slut. Då vattnetvar cirka 20cm över normalt så valde jag att ligga längs med bryggan. Kanske inte helt poppis men faktiskt riktigt skönt.

Som vanligt (?) så hämtatde jag Kasia i Mörtviken, som är en bra och nära brygga om man ligger på L:a Korpmaren.

 

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Loggbok2015, Toaletten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = ett