Från vinter till sommar

IMG_1061Varje år är det likadant. Båten skall köras ut till sommarhamnen på Djurö från Årsta, så också i år. IMG_1064  IMG_1067Eftersom jag fortfarande haltar lite och är lite orörligare än vanligt så hade jag bett Janka och Sylvie att följa med på turen. Dom tackade gladeligen ja. Dagen innan hade jag träffat Lasse och Misako som även dom ville följa med. Så det blev ett digert gäng i båten. Trevligt.

Vi körde som vanligt via Skurusundet och Bostäket. Vädret var fint och endast svaga vindar, men lite svalt i luften. I båten var det dock riktigt skönt och med goda vänner så blir det riktigt gott. Vi tankade 150 liter diesel i Skurusundet för 14.10 per liter. Vi får se hur priset utvecklar sig under året.

Vidare över Baggenfjärden mot Lilla Korpmaren. Allt gick strålande och på ”Korpis” hade redan Tony hunnit fram och satt flaggan.  Efter en lättare lunch på ön så for vi vidare mot Djurö i det sköna vädret.

Väl framme på Djurö så förtöjde vi båten vid bryggan, så att alla som fortfarande ligger på land där kan sukta lite.

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Loggbok2016 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 4 =