Vårlikt på Korpen

IMG_1080En skön sommardag, som gjord för att åka ut på sjön och en tur till Korpis. Vädret var fantastiskt och en ren njutning att sakta glida fram över Nämndöfjärden. Autopiloten sattes på prov och rutterna som var inprogrammerade lika så. Kan med lätthet säga att detta med autopilot är grejen. Fantastiskt skönt att kunna släppa ratten och låta allt gå automatiskt. MEN, det är oerhört viktigt att ändå ha full kontroll. Det kan komma en båt från sidan eller bakifrån eller något helt annat som kräver att man agerar.

IMG_1085Väl framme så var det ganska öde. Riktigt skönt att komma till denna lilla holme och vara helt själv. Vattnet är klart och träden börjar sakta bli lite grönare. Vårfåglarna leker och vissa med ungar simmar i viken efter mat. Detta med vår är helt fantastiskt. Lika underbart varje år. Det är detta som är livet och ett bra sådant som vi här får leva på detta sätt.

IMG_1086På lördagen kom Kasia ut och jag fick hjälp av Sylvie att åka över till Mörtviken för att hämta henne. Sedan var det en riktigt skön kväll med goa vänner, naturen och allt som hör där till.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Loggbok2016. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 6 =