Dålig uppdatering

Lika bra att erkänna, jag har varit dålig på att uppdatera denna sida.

Det har kanske inte hänt så mycket som är värt att nämna, men nog hade det kunnat ske.

Nåväl, i höstas så var det i alla fall dags att dra upp båten efter att sommaren 2017 varit kall och blåsig. Normalt brukar det bli 25-30 övernattningsnätter men det blev bara 15!! Illa, och kanske en anledning till den dåliga uppdateringen. Så för att råda bot på det hela så kanske jag får försöka skriva och fota mer.

Båten kom i alla fall upp och blev täckt. Kamrat Micke hade köpt ny båt och har nu även han VP AQA40 motor med drev. Så han behövde tips på hur man kör i glykol i sjövattensystemet. Så jag tog ett par bilder.

Jag kopplar på en slang på insugningsröret och stoppar helt sonika ned i en hink med glykolblandning. Jag har lärt mig att att en halv hink per motor brukar vara nog.

Det hela är väldigt enkelt och har funkat för mig nu under de år vi haft denna båt och även den förra som hade en VP 2003T motor.

Så nu får vi hoppas att det blir mer uppdaterat! För jag har några projekt på gång under vintern.

Det här inlägget postades i Dagbok, Loggbok 2017. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = tolv