2014-07-23 Sem.dag 3

IMG_2536Från Bockösundet skulle trippen gå till Stora Nassa. Vädret är perfekt med svaga vindar och sol med 30 grader. Kanske väl varmt. Vid avfärd ramlade dock Kasia från berget framstupa ned mot vattnet. Det såg riktigt hemskt ut. Mycket tursamt nog så blev det bara skrapsår. Ann hoppade på från deras båt till våran för att hjälpa till med tillsynen så vi hade gett oss av och inte kunde stanna till säkert. Det hela lugnade ner sig och lättade pustade vi alla ut.

Färden vidare gick vidare mot Stora Nassa över vatten som var väldigt stilla. Vi åkte på led och kom fram till Stora Nassa och fann en klippa på Lilla Sprängskäret. När vi kom dit så blev det allmänt avslappnat med lite båthäng bakom vår båt. Det var väldigt trevligt med bad och dryck.

IMG_2538 IMG_2539

IMG_2546 IMG_2550

Johnny fick lite behandling med ögon droppar för ett irriterat öga. Aftonen var sagolik med solnedgång och stiltje. Vi gillar Stora Nassa!

IMG_2552 IMG_2559s

Det här inlägget postades i Dagbok, Loggbok 2014. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 1 =