Doghouse målning

Så var det dags för sista helgdagen denna påsk. En påsk som var ganska skön med hyffsat väder. Så även denna dag. En solig dag som började hyffsat med 3-4 grader i luften och det blev lite varmare vartefter hand. Men det har varit blåsigt. Dagens uppgift har varit att få taket till doghouse fördigt slipat och påbörja målningen.

Slipningen gick fint och med ytan blev helt OK att måla på.  Men uj så mycket damm det blir, precis över allt. Men å andra sidan så är väl det något man får räkna med. Men plast damm är så statiskt så det sätter sig verkligen överallt.

Målningen Kasia galant och vi andvände skumgummi roller och Toplac International med färgkod 001 (vit). Resultater blev bra även om det inte han torka helt och hållet innan hemgång. Nästa gång skall det slipas mycket lätt här och där och dras på ett lager till. Totalt tre lager till är det tänkt att bli.

För övrigt så bjöd dagen inte på så stora projekt utan en massa små pyssel blev gjort och det börjar verkligen närma sig nu. Det återstår bara två helger att jobba på innan skönheten skall vara klar att läga i. Vi får hoppas på bra väder de kommande helgerna och att jag även kan ta en dag mitt i veckan till hjälp.

 

Det här inlägget postades i Loggbok 2012 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 5 =